Om oss i Ply

Om oss som jobber i Ply Rådgivning

Ane Borgå Johansen jobber i Ply Rådgivning

Ane Borgå Johansen

Rådgiver / Markedsføring og kommunikasjon

Ane har utdanning innen markedsføringsledelse, endringsledelse og kommunikasjonsrådgivning. Hun er cand. mag. fra UiO med fagene psykologi, sosiologi og idéhistorie.

» – Jeg har siden år 2000 jobbet med markedsføring både strategisk og operasjonelt, innenfor et bredt spekter av bransjer.

– Jeg utarbeider markedsplaner og tilhørende tiltaksplaner. Som rådgiver jobber jeg ut fra et analysebasert perspektiv med markedsføringsledelse som utgangspunkt for å gi kunnskapsbaserte råd til bedrifter innen helse, utdanning og dagligvare.

– Jeg jobber med kundeopplevelse, Customer Experience Management (CXM,) og kontakt- punktanalyse og bruker CXM for analyse og evaluering av kundereisen for å kunne se på mulige forbedringspunkter. Jeg jobber med kundeinnsikt og forbrukerpsykologi og bruker lang erfaring koblet med formal kompetanse innen psykologi, sosiologi og medievitenskap til å gjøre helhetlige analyser og kartlegging av målgruppers behov, kjennetegn, i hvilke kanaler de kan nås og med hvilke virkemidler vi kan påvirke dem. «

Ta kontakt med meg her: ane@ply.no

Les mer om våre fornøyde kunder under referanser

Petter Garås

Petter Garås

Rådgiver / Digital markedsfører

Petter har jobbet med strategisk og operativ markedsføring siden 1995. Han jobber både med tradisjonell og digital markedsføring. Petter har spesielt fokus på digital strategi, kampanjeutvikling og den digitale kundereisen. Han er utdannet tekstforfatter fra Westerdals reklameskole, er Markedsøkonom og har digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania.

KONTAKT PLY RÅDGIVNING

Ane Borgå Johansen
Rådgiver
Tlf. 922 67 924
ane@ply.no